In het e-commerce landschap ligt België tussen digitale reuzen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Nederland. Dit biedt bijzonder veel mooie opportuniteiten voor de Belgen op het internet. Voor het doen van online aankopen kan de Belg profiteren en rekenen op de mogelijkheden in zijn buurlanden. 

De overvloed aan mogelijkheden en informatie, maakt het echter ook moeilijk om de beste keuze's te vinden. Bestelleninbelgie biedt daarbij graag een overzichtelijke samenvatting voor het doen van online aankopen als Belg. Ook informatie over de laatste trends van Amazon en e-commerce in België kan je op de website terugvinden.

Voor verdere vragen kan je steeds contact opnemen met bestelleninbelgie@gmail.com

Amazon and the Amazon logo are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates. Bestelleninbelgie geeft graag een overzicht voor het online aankopen en leveren in België van verschillende domeinen. De werkelijke leveringsprijs is vermeld bij de aankoop op het domein zelf. Bestelleninbelgie kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor bovenstaande informatie. Contact: bestelleninbelgie@gmail.com

  • Facebook