> €29: Gratis levering

< €29: €3,49 per pakket

> €25: Gratis levering

< €25: €6 per pakket

Een aankoop maken op Amazon is eenvoudig. Je kan volgende stappen volgen. ​

 1. Surf naar de Nederlandstalige Amazon website. Vergeet niet deze als favoriet te markeren in de browser, zodat je deze eenvoudig terugvindt.
   

 2. Log in op jouw Amazon account. Heb je nog geen account? Maak er dan eerst één aan.
   

 3. Ga naar 'Je Account' en klik vervolgens op 'Adressen'. Stel hier het leveradres in. Klik vervolgens op 'standaard maken'. Je krijgt voortaan in rode tekst te zien mocht het product toch niet in België geleverd kan worden.
   

 4. Surf op de website om de gewenste producten te vinden. Je kan gebruik maken van de zoekfunctie, of op basis van categorieën. Neem misschien een kijkje op de 'deal van de dag'? 
   

 5. Twee tot drie werkdagen later ontvang je het pakketje thuis. Wil je een snellere levering? In dat geval kan je Amazon Prime overwegen.

Aankoop maken in 5 stappen

Amazon and the Amazon logo are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates. Bestelleninbelgie geeft graag een overzicht voor het online aankopen en leveren in België van verschillende domeinen. De werkelijke leveringsprijs is vermeld bij de aankoop op het domein zelf. Bestelleninbelgie kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor bovenstaande informatie. Contact: bestelleninbelgie@gmail.com

 • Facebook